Rubine Killarney

"Detective" Rubine Killarney is opgegroeid te Beau Vallon in het zuiden van de verenigde staten. Haar vader was en is er nog steeds de plaatselijke sheriff. Zo kreeg ze de smaak te pakken van het politiewerk en koos voor het geweldadige Chicago om er carrière te maken bij de C.P.D. Ondertussen is ze een keiharde inspecteur en kan gerust beschouwd worden als een Miss Universe meets Dirty Harry.

 
Shirley

Shirley is Rubines partner. Ze is even aantrekkelijk maar is niet zo hard als Rubine. Het is Shirley die steeds weer probeert om een man te vinden voor Rubine, tot vervelens toe. Als politieagente staat ze ondanks haar zelfde graad, toch wat in de schaduw van haar partner.

 
De commissaris

De commissaris is in de eerste plaats de chef van Rubine. Hij geeft haar instructies, maar meestal moet hij de plooien tussen Rubine en de burgemeester gladstrijken wanneer Rubine er weer eens met de ruwe borstel is doorgegaan. Hij is een bullebak, maar kan niet zonder Rubine, en dat weet ze verdomd goed.

 
Jay Killarney

Jay is, zoals de naam het al doet vermoeden, de oudere broer van Rubine. Hij is een computerspecialist en tevens een watje. Wanneer hij niet in de problemen geraakt door zijn informaticaspeeltjes, probeert hij evenals Shirley om zijn zus aan iemand te koppelen. Zijn passies, Hi-tech speeltjes en muziek.