Largo Winch

Largo Winch wordt geboren als Largo Winczlav in Montenegro. Hij is een wees en wordt door Nerio Winch geadopteerd. Zijn opvoeding krijgt hij in Lichtenstein van Ernst en Hannah Gleiber en af en toe brengt Nerio hem naar zijn privé eiland Sarjevane waar Nerio hem een opleiding geeft over de zakenwereld. Daarnaast wordt hij naar de beste privéscholen gestuurd om zeker te zijn dat hij klaar is op een dag de Groep W over te nemen. Largo is een avonturier en een zakenman in spijkerbroek. Een zakenman met een geweten.

John D. Sullivan

Sullivan was de rechterhand van Nerio Winch. Na diens dood wordt hij ook de raadsman van Largo. Sullivan is van Ierse afkomst en kent de zakenwereld op zijn duimpje. Wanneer de Winch Group bijna verloren gaat door een openbaar overname bod waarin hij Largo slecht advies geeft doet hij een zelfmoordpoging waardoor hij voor de rest van zijn leven aan een rolstoel gekluisterd is. Hierdoor dient hij zijn ontslag in als algemeen directeur maar blijft de absolute vertrouwensman van Largo.

Dwight E. Cochrane

Cochrane is een rasechte Amerikaan. Humor is hem totaal vreemd en wordt door sommige mensen een stijve hark genoemd. Hij is echter een krak in zijn vak. Hij had de leiding over de interne administratie en centraal beheer van de groep. Hij stelt het belang van de groep voor alles en geniet het volste vertrouwen van Largo. Hij gaat niet altijd akkoord met de beslissingen van Largo maar hij heeft geleerd dat zijn baas het meestal met het rechte eind heeft. Na het ontslag van Sullivan wordt hij de onbetwiste nummer twee van de groep.

Michel Cardignac

Cardignac, Fransman van geboorte is een sluwe vos. Hij stond aan het hoofd van Winchair. Het is Cardinac die de Moord op Nerio Winch op zijn geweten heeft en heeft nu de stoel van algemeen directeur in het visier heeft.
Hij was niet vies van moord of ontvoering. Zo liet hij de moeder van Simon Ovronnaz ontvoeren en martelen in de hoop dat haar zoon Largo zou verraden.
Hoewel het niet 100% zeker is wordt ervan uitgegaan dat hij door Simon Ovronnaz op zee werd gedood als wraak voor de dood van zijn moeder.

Robert B. Cotton

Robert "Bob" Cotton is Amerikaan die binnen de Winch groep verantwoordelijk was voor de petroleum afdeling. Hij had een afkeer van Largo en koos ervoor om CEO te worden bij FeniCo Insurance. Hij werd binnen de groep opgevolgd door Emil Jaramale die binnen de groep verantwoordelijk is voor de electronica afdeling.
Cotton zal later proberen om Group W in handen te krijgen wanneer een O.O.B. van Winch dreigt mis te lopen en wordt door Largo vernederd wanneer hij in zijn ondergoed uit het raam wordt gehangen.

Joep van Dreema

De Nederlander van Dreema had de leiding over de banken van Groep W. Hij was één van de belangrijkste vertrouwenspersonen van Nerio Winch. Echter wanneer hij 1 miljard krijgt aangeboden om Largo te verraden hapt hij toe. Hij sterft wanneer zijn vliegtuig ontploft en wordt opgevolgd door de Zwitser Rudi Gessner

Alicia Del Ferril

Alicia Del Ferril is Argentijnse en afgestudeerd aan het instituut voor management in Madrid. Ze stond aan het hoofd van de Groep W hotelafdeling in Latijns-Amerika en door de dood van Marcello Scarpa heeft ze nu haar intrek genomen in Parijs om de wereldleiding van de hotelafdeling van Groep W te leiden.

Lucie Carmichaël

Miss Lucie Carmaichaël komt uit Trinidad maar heeft in Londen gestudeerd waar ze ook de leiding had van de "overseas"-afdeling van British Airwaysn tot Largo haar ervan kon overtuigen om de verantwoordelijkheid op zich te nemen van "Winchair and Tourism" binnen de groep.

Rudi Gessner

Na het verraad en dood van Joep van Dreema neemt de Zwitser Rudi Gessner de bankenafdeling van Groep W over. Voorheen was hij lid van de gerenommeerde Zwitserse Federale Kamer voor de controle op bankinstellingen.

Hanni Veenstra

Hanni Veenstra is een maritieme levende legende. Ze studeerde af als beste van haar jaar aan het Maritiem Instituut van Terschelling en ging aan de slag bij de Royal Dutch Merchant Fleet als een van de weinige vrouwen in een mannenbastion.
Ze maakte een blitzcarrière en werd al op haar 35ste gezagvoerster. Op haar 41ste voerde ze het bevel over de "Prins Alexander", een olietanker van 500.000 ton. Een technisch hoogstandje waar ze indruk heeft gemaakt. Haar fysieke capaciteiten, haar levenslust en het gezag dat ze uitstraalt hebben Kapitein Veenstra respect opgeleverd in de hele wereld.

Mary Stricker

Mary Stricker studeerde aan het MIT onder leiding van professor Bancroft en was een van de meest briljante studentes. Zij ontdekte de HF transacties die tot een mini beurscrash leidde. Ze volgt de betreurde Rudi Gessner op als bestuurder van de bankenafdeling binnen groep W.