1. De grote match
2. De gemaskerde racer
3. De renbaan van de angst
4. Tocht door de nacht
5. Nr. 13 aan de start
6. Het verraad van Steve Warson
7. De waaghalzen
8. De 8e man
9. De terugkeer van Steve Warson
10. De strijd van de Samoeraï
11. Paniek in Indianapolis
12. De ridders van Köningsfeld
13. Concerto voor piloten
14. Mach 1 voor Steve Warson
15. Helse circus
16. KM 357
17. Het spook van de "24 uur"
18. Olie op de racebaan
19. 5 meisjes in de race
20. Rodeo op twee wielen
21. Gevecht voor een motor
22. Rush
23. Het noodlot
24. Nachtmerrie
25. Meisjes en motoren
26. Wereldkampioen
27. De vervloekte safari
28. Het geheim van Steve Warson
29. San Francisco circus
30. De witte prins
31. De jonge wolven
32. Opstand der koningen
33. De razende schim
34. Steve Warson gaat K.O.
35. De dwangarbeider
36. De verdwenen coureur
37. De grote onbekende
38. Steve Warson tegen Michel Vaillant
39. Rally op een vulkaan
40. F1 in oproer
41. Paris-Dakar!
42. 300 km/u door Parijs
43. Rendez-vous in Macao
44. Steve & Julie
45. De man in Lissabon
46. Racing Show
47. Paniek in Monaco
48. Irish Coffee
49. Categorie zwaargewicht
50. Uitdaging op de wallen
51. De bluffer van Francorchamps
52. F3000
53. De nacht van Carnac
54. De zaak Bugatti
55. een gekke geschiedenis
56. De man aan de top
57. Sporen van Jade
58. Paddock
59. De gevangene
60. Vergeten overwinningen
61. Spanning in Bercy
62. De Sponsor
63. Cairo
64. Operatie Mirage
65. De beproeving
66. 100.000.000$ voor Steve Warson
67. Voor David
68. China Moon
69. De hel naast het circuit
70. 24 uur onder invloed

1. De hel van Indianapolis

Titel in originele taal: Dans l'enfer d'Indianapolis
ISBN-nummer: 978-239060035-0
Eerste druk: November 2022
Uitgeverij: Graton Editeur
Tekenaar: Vincent Dutreuil
Scenarist: Denis Lapière

Het eerste album in deze nieuwe spin-off vertelt het verhaal van de turbulente Indianapolis-500 uit 1966. De incidentrijke finale tussen Graham Hill en Jim Clark, de dood van Chuck Rodee en de vermeende corruptie bij de officials maken allemaal deel uit van dit album waarin we ook nog eens het wedervaren van Michel Vaillant en de zijnen ondergaan. De Indy-500 maakt nog steeds deel uit van het F1 wereldkampioenschap en Michel Vaillant en Steve Warson komen aan de start van deze mooie wedstrijd die dit jaar in het teken staat van de 150ste verjaardag van de staat Indiana alsook de 50ste verjaardag van de race zelf. Het weer zit niet echt mee maar de Vaillant-wagens presteren goed en het humeur in het team is opperbest. Er moeten niet te veel test-rondjes gereden worden en dus profiteren Michel en Steve om in de stad te gaan genieten van een kop koffie. Hun rustige namiddag wordt verstoord wanneer ze zien hoe een jonge dame op de parking van het restaurant wordt belaagd en in een wagen wordt gedwongen. Ze komen tussenbeide en kunnen de belagers verjagen. Het meisje stelt zich voor als Rhona en beweert op de vlucht te zijn voor Giordano, haar ex-vriendje die zich in de criminaliteit heeft gestort.

Michel en Steve stellen het meisje voor om voor de duur van de race voor Vaillant te komen werken. Ze kan de rondetijden registreren zodat Jean-Pierre dat niet moet doen. Iedereen valt als een blok voor de mooie sympatieke meid die het aanbod met veel plezier aanneemt. Omdat ze in hetzelfde hotel als het team mag slapen heeft ze al dadelijk een dak boven haar hoofd. Ze mag zelfs mee naar de officiële receptie van de race waar ze echter de schrik van haar leven moet doorstaan als ze haar ex-vriendje ziet. Hij is haar gevolgd tot in de damestoiletten en zet haar het mes op de keel. De man is ervan overtuigd dat ze een notaboekje van hem heeft gestolen. Ze vertelt de hele geschiedenis aan Michel en Steve maar omdat het vriendje connecties heeft met politie en politiek besluiten ze om er geen verdere aandacht aan te schenken. Om haar veiligheid te garanderen heeft ze het boekje in de sporttas van Michel verstopt. Wanneer hij het vindt denkt Michel dat het een boekje van zijn broer is waarin allerlei berekeningen over de auto's staan. Wanneer Michel echter een inbreker in zijn kamer ontdekt die op zoek is naar het notaboekje moet Rhona alles opbiechten. In het boekje staan alle gegevens over de link tussen de maffia en de plaatselijke politici. Het staat allemaal in code maar zij kan alles ontcijferen. Ze wou het boekje verkopen aan een journalist en met het geld verdwijnen, ver weg van Giordano. Ze beseft dat ze misbruik heeft gemaakt van team Vaillant maar had geen kwaad in zin. Het spijt haar maar toch ligt het misbruik haar zwaar en ze vertrekt.

Haar vertrek valt zwaar bij het team maar ze moeten een race rijden en dus moeten ze zich opnieuw concentreren op de Indy waarbij ook Henri Vaillant bij aanwezig zal zijn. Het is een incidentrijke wedstrijd getekend door vele ongevallen. Steve doet het heel goed en rijdt voor hele lange tijd op kop tot zijn drijfriem het begeeft en moet opgeven. Michel lag maar kort achter en moet de eer van de renstal hoog houden door de aanval op de leiders in te zetten. Vanuit de pit volgt Steve de race van zijn vriend wanneer plots Rhona opduikt. Ze zit vol met bloed en is gewond. Steve vangt haar op en terwijl ze op de ziekenwagen wachten vertelt Rhona dat Michel moet oppassen. De race is verkocht en alle ongevallen zijn opgezet spel. De bookmakers eisen dat er een nieuweling wint en hebben de jong Larry Djim betaald om enkele concurrenten van de baan te rijden. Via de borden brengt Jean-Pierre de boodschap over naar zijn broer in de wagen die nu weet dat hij voorzichtig moet zijn bij het passeren van Djim. Hij verliest hierdoor heel veel tijd waardoor de race voor hem verloren gaat maar hij blijft gelukkig ongedeerd. De winnaar wordt uiteindelijk de Engelse rookie Graham Hill die volgens velen eigenlijk een ronde achter lag op zowel Michel als de tweede afgevlagde Jim Clark. Een vlek op de geschiedenis van de Indianapolis 500 dit tot op heden nog niet kon uitgewist worden.