1. De grote match
2. De gemaskerde racer
3. De renbaan van de angst
4. Tocht door de nacht
5. Nr. 13 aan de start
6. Het verraad van Steve Warson
7. De waaghalzen
8. De 8e man
9. De terugkeer van Steve Warson
10. De strijd van de Samoeraï
11. Paniek in Indianapolis
12. De ridders van Köningsfeld
13. Concerto voor piloten
14. Mach 1 voor Steve Warson
15. Helse circus
16. KM 357
17. Het spook van de "24 uur"
18. Olie op de racebaan
19. 5 meisjes in de race
20. Rodeo op twee wielen
21. Gevecht voor een motor
22. Rush
23. Het noodlot
24. Nachtmerrie
25. Meisjes en motoren
26. Wereldkampioen
27. De vervloekte safari
28. Het geheim van Steve Warson
29. San Francisco circus
30. De witte prins
31. De jonge wolven
32. Opstand der koningen
33. De razende schim
34. Steve Warson gaat K.O.
35. De dwangarbeider
36. De verdwenen coureur
37. De grote onbekende
38. Steve Warson tegen Michel Vaillant
39. Rally op een vulkaan
40. F1 in oproer
41. Paris-Dakar!
42. 300 km/u door Parijs
43. Rendez-vous in Macao
44. Steve & Julie
45. De man in Lissabon
46. Racing Show
47. Paniek in Monaco
48. Irish Coffee
49. Categorie zwaargewicht
50. Uitdaging op de wallen
51. De bluffer van Francorchamps
52. F3000
53. De nacht van Carnac
54. De zaak Bugatti
55. een gekke geschiedenis
56. De man aan de top
57. Sporen van Jade
58. Paddock
59. De gevangene
60. Vergeten overwinningen
61. Spanning in Bercy
62. De Sponsor
63. Cairo
64. Operatie Mirage
65. De beproeving
66. 100.000.000$ voor Steve Warson
67. Voor David
68. China Moon
69. De hel naast het circuit
70. 24 uur onder invloed

7. Macau

Titel in originele taal: Macau
ISBN-nummer: 978-9031-43632-3
Eerste druk: December 2018
Uitgeverij: Graton Editeur
Tekenaar: Benjamin Benéteau
Scenarist: Denis Lapière

Terwijl Ethan Dasz zich zit te verkneuteren in zijn kantoor in Hong-Kong, wacht Michel Vaillant in de gevangenis op bezoek van zijn vrouw en zoon. Patrick en Jean-Michel hebben een onderhoud en Patrick ontdekt hoe verbitterd zijn neef is. Hij voelt zich opzij gezet en in de steek gelaten. Patrick vraagt hem om Michel te helpen door het hele verhaal aan de rechter te vertellen. Dit verhaal zou Michel vrijpleiten en genoeg zijn om hem uit de gevangenis te krijgen. Jean-Michel stemt toe op voorwaarde dat Patrick het bedrijf verlaat en nooit meer zal terugkeren.

Het doel van Michel is nog steeds de dood van zijn broer te wreken, maar eerst moet hij daarvoor de naam Vaillante terug in de F1 krijgen. Hiervoor zijn drie dingen nodig. Een chassis, een ontwerp van Patrick, een motor en een team-makker voor Michel. Elsa heeft nog nooit in een éénzitter gereden en omdat ze ook een junior testpiloot nodig hebben wordt gedacht aan Sacha Fenestraz. Om zowel Sacha als Elsa te testen nemen ze deel met twee wagens aan de grote prijs F3 van Macau. Enkele dagen later gaat Michel zijn neefje opzoeken en kunnen ze zich verzoenen zodat niets de terugkeer van Jean-Michel naar de renstal in de weg staat. Vijf maanden later vinden we het team in Macau terug waar ze een gooi naar de overwinning willen forceren.

Op de dag van de race krijgt Michel een telefoontje van Evelyne. Evelyne is de voormalige secretaresse van Jean-Pierre en haar verraad was de aanleiding tot de dood van haar baas. Nu werkt ze voor Dasz maar ze kan diens pesterijen niet verdragen en haar wroeging dwing haar ertoe om de telefoon van Dasz te stelen en hem te koop aan te bieden aan Michel. Die telefoon kan alle problemen van Vaillant oplossen en Ethan Dasz ten gronde richten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze laatste enkele zware jongens op haar afstuurd met als enige opdracht: bezorg de telefoon terug.

Michel leent een motorfiets en gaat op zoek naar Evelyn waarmee hij afgesproken heeft tussen de massa bezoekers van de Paolokathedraal. Van zodra hij contact met haar heeft merkt hij de moordenaars van Dasz op en met Evelyne achterop de motor vluchten ze weg voor hun achtervolgers. Terwijl zich een helse rit door de straten van Macau afspeelt is Michel zich niet bewust van het drama dat zich op de renbaan afspeelt. Elsa wordt aangereden en crasht hevig en komt ondersteboven op de baan terecht. Terwijl de race in volle gang is bereiken Michel en Evelyne ongedeerd de paddock waar ze door de beveiliging veilig zijn. Niets dan goed nieuws dus, zeker als ze horen dat Elsa niet gekwetst is. Het is ook het nieuws dat Sacha nodig had om de race te winnen.

Na de race trekt Michel onmiddellijk naar zijn zoon omdat de telefoon van Dasz volledig dient gekraakt te worden. Klein bier voor de vrienden van Patrick en dus kan onze held enkele dagen later met opgeheven hoofd het bureau van zijn vader binnen stappen met het bewijs dat Vaillante bedrogen werd. De remonte van het merk kan nu beginnen.